Culorile anului 2012 - Design Interior

Fiecare din noi ne dorim o locuința în care să ne simțim în largul nostru, printre culori care ne caracterizează, oferindu-ne un aer proaspăt și o stare liniștitoare. Specialiștii încurajează culorile puternice și pline de viață îndemnând atât designerul cât și clienții să lase la o parte timiditatea și cumințenia pentru a face loc îndrăznelii, imaginației și manifestării caracterului puternic folosind culorile clasificate de unii “țipătoare”, electrice de alții, în contraste îndrăznețe.
Pentru o mai bună inspirație vă prezentăm paletele de culori specifice anului 2012 în designul interior:
culori neutre
Culorile neutre sunt ideale pentru a realiza o bază curată care vă permite să adăugați o pată de culoare sau un accent în orice spațiu, depinzînd de atmosfera pe care doriți să o creați.  
Design-interior-gri
paleta culori galbeneGalbenul, este o culoare radiantă care creează senzația de fericire, soare, libertate și va face camera să pară strălucitoare. Pentru iubitorii de semnificații, galbenul este o culoare masculină, a luminii și a vieții, fiind simbolul tinereții și al nemuririi divine.

paleta culori albastreAlbastrul: este cea mai rece dintre culori și poate da sentimentul de liniște, serenitate și spațialitate. Este o culoare care calmează și conferă seriozitate spațiului.

paleta culoarea rozRoz (Pink): Alb + Roșu=Pink, este o culoare delicată, subtilă și blîndă cu o personalitate plină de speranță. Această culoare folosită în decorarea interioarelor va adăuga un element surpriză spațiului indiferent de forma folosită.
design interior roz
culoarea movMov: Decorarea cu mov poate crea o iluzie de grandoare avînd o reputație de roialitate și putere. De la vintage pînă la ultra modern, movul accentuează și solicită atenția într-un mod unic, neașteptat.
design-interior-in-culoarea-mov
paleta culoarea verdeVerde: Relaxant și odihnitor pentru ochi, verdele creează o atmosferă rece, proaspătă și calmă indiferent că veți folosi verdele tei, mentă, bambus sau lime, veți obține același efect.

Indiferent de culorile pe care le veți alege, tendințele designului interior pentru anul 2012 vor face spațiile să vibreze indentificându-se ușor cu personalitatea celui care alege...

Comentarii

Postări populare